Arlalla mobiilia kuluttajaneuvontaa!

Våra mattjänster – ARLA Köket – Arla

Tässäpä soveltamisesimerkkiä meillekin. Tätä voi käyttää jopa suoraan ruotsinkielen ja kotitalouden integroituun opetukseen!

Lähetin tämän blogimerkinnän suoraan Flock-selaimelta.

Blogien eräs alkuperäisiä käyttöjä on ollut verkkoretkien lokikirjana toimiminen (web-log). Surffaillessa eteen osunut hyvä sivu kannattaa säilöä heti myöhempää käyttöä varten. Yhdelle koneelle talletetut suosikit eivät ole kovin mobiileja. Nyt kehittyneet sosiaaliset kirjanmerkit paikkaavat tätä pulaa. Mutta usein löydökseen haluaa lisätä kommentteja ja jotenkin ”keskustella” sen kanssa (väittää vastaan, nostaa esiin jotain yms.).

Flock-selain on todella kätevä tämän tyyppisessä lokikirjan pitämisessä. Hiiren kakkosnäppäimellä saa auki editorin (kuva yllä), jolla voi kirjoittaa ja lähettää merkinnän suoraan blogiin. Ja kuvabloggauskin käy Flockilla kuin tanssi (zat-zat-zaa). Flockin editorit kelluvat selaimen päällä, joten taustalla voi surffailla eteenpäin ja poimia editoriin vaikka useita linkkejä ja lainauksia. Sitten kun vielä asentaa BBCoden, ei tarvitse muistella hötömölö-tägejä, vaan nekin aukeavat hiiren 2-näppäimellä kätevästi (BBCode wikiopas) .

Kommentointi on suljettu.

%d bloggers like this: