SMS viestit: LetMeParty.com

Alla näkyy kokeiluja tekstiviestittelystä blogiin. Viestejä välittää LetMeParty.com. Havaittiin, että: viestit eivät saa olla yli 160 merkkiä. Palvelu lähetti ylipitkän viestin palasissa n. 10 kertaa. Myöskään ääkköset eivät välity blogiin, vaikka palvelun sivulla ne näkyvätkin nätisti.

Mikä vitsi voi olla tekstiviestillä? Ainakin aika jännä tunne saada reaaliaikaista viestiä eli se jotenkin luo mielenkiintoa ja hauskoja tunteita. Toiseksi tekstari voi palvella aktivoinnissa hienosti. Katsoimme Heinolassa videon, jossa Anne Brunila kertoi mobiiliopetuskokeilusta, jossa kännykällä lähetettiin aktivoivia kysymyksiä. Kysyminen käynnistää aivoissa kaikenlaista. Pertin aamukysymykset virittivät esimerkiksi minulla kaikenlaista pohdintaa ja olen varma, että myös alitajunta työskentelee. Pertti totesi myös, miten prosessi on päällä yhteydenpidon ansiosta.

Voisi ajatella, että tietyn asian opiskeluun ihmisellä on tietty taajuus, kuin radiokanava. Ja blogi/wiki/sms/oppimisympäristö/sähköposti/yms. voivat pitää sitä radiokanavaa kuuluvilla. Siis pysy taajuuksilla, täällä on luvassa jatkossakin maan parasta sisältöä!!!

Kommentointi on suljettu.

%d bloggers like this: