Blogikamera… webbipuhelin… feediradio…

Jäähyväiset rakkaalle Nokia 3110:lle 😦 ja mobiilikiljahdus, millaisia puhelimia tekevätkään. Tällä uudella voi kaikkien webbi3G-herkkujen lisäksi bloggailla ihan suoraan valokuvanäpäyksestä kuvablogiin ja tekstit mukaan. Helppoa, nopeaa näppärää NAM 🙂 . Ei nyt ihan viiniä ja fasaania, mutta tosi herkullista. Vaan kuten Aki tuossa alla raportoi, vielä on matkaa, että jokamiehellä a) kapulat on sellaisia, että niitä pystyy käyttämään helposti, b) että on kaikki tarvittavat vimpstaakit ja että c) viestit ylittävät rajoittimet ja muurit. Aah, pitäisi malttaa käydä nukkumaan. On muuten älyhieno kännykkä-tutuksi-oppimisaihio-simulaatio Sony Ericssonilla! Ja käyttöliittymä on simppeli, hallintapainikkeet näppärät… (vähän intona!)

Mainokset

3 kommenttia

  1. mobiilit said

    Minusta ja monesta muusta Nokian kännykät ovat laatikkomaisia ja rumia. Niin taitaa olla tämäkin. Nykymaailmassa ei riitä pelkkä tekniikka, tuotteen täytyy olla hyvännäköinen ja käteen sopiva. Pitäisiköhän Nokian vaihtaa muotoilijaa, on taidettu jo vaihtaakin. Kyllä mobiilit tulevat oppimiseenkin. On mielenkiintoista olla mukana tässä kehitystyössä. Omalla ryhmälläni on kaikilla jo laajakaistat kotona, ei mene kovinkaan monta vuotta, kun opiskelijoilla on myös mobiilioppimiseen soveltuvat monipuoliset kännykät. Meidän opettajien täytyy niin nopeasti kuin ehdimme, kehittää kunnon mobiilioppimisprosesseja.

  2. Anne said

    Niin siis kuvassa on Ericsson. Ne on palikkamallia ehkä enemmän kuin Nokia. Mutta minä arvostan näppäimistön käytettävyyttä ja on tässä loistoluokkaa. Samoin hakemistojen selailu, ei eksy. Ja näytön selkeys. Käytettävyys yhdistettynä estetiikkaan on kinkkinen pari ja makukysymys.

  3. Aki said

    Näyttää hienolta peliltä….

RSS feed for comments on this post

Kommentointi on suljettu.

%d bloggers like this: