Kuva tältä päivältä

Mobiilitiimi virittelee ideoita ja välineitten käyttämistä. Saatiin JEE JEE uusi jäsen Anna Mari ryhmään mukaan 🙂 Luodaan juuri ryhmän oma Flickr kuvanjakosivu.

Tiimityön voimaa: kuvan otti Jari, Flickr-palvelun perusti Anna Mari, kuvan linkitti ja selostuksen kirjoitti Anne. Ja kommentointi jatkaa tiimiprosessointia.

4 kommenttia

 1. Anna Mari said

  Tänään opiskeltiin ja pohdiskeltiin AEFIRIP- mOppimisen ja ohjauksen mallia. Huomattiin, että mOppimisessa korostuu erityisesti aktivointi, ulkoistaminen, fokusointi, tulkinta ja reflektio ennen tiedon prosessointia.

 2. Anne said

  Mietimme myös paljon sitä, millä välineillä voi hankalammissakin olosuhteissa kommunikoida opiskelijan ja opettajan ja koko ryhmän kesken. Ääni ja kuva on edelleen painottunut, kuten aiemmissa keskusteluissa on jo pohdiskeltu.
  Hienoa että saatiin Anna Mari mukaan!!

 3. mobiilit said

  Vahvasti etukäteen suunnittelua edelleen ja painotettuna, tilanteiden prosesi itsenään päättyen prosessointiin ja millä välineillä tilanteen mukaisesti.
  Hyvä Anna Mari
  Lisää tuoleja pöytään!
  Vapaan ajattelun mukaisesti – ilmaisia.
  hu

 4. Aki said

  Muistetaan hyvä , mutta joustava pedagoginen suunnitelma ennen opintojen lanseeramista. Opettaja toimii prosessissa monitoimisena sparraajana. Ole opettajana oppimisympäristöissä aktiivinen kyselijä , kommentoija ja tien suunnan ohjaaja . Tiimimme jäsen Anne toimii erinomaisena esimerkkinä!

RSS feed for comments on this post

Kommentointi on suljettu.

%d bloggers like this: